#1  
Old 8th February 2007, 18:20
berndnischtke berndnischtke is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post firefox problem?

Hi,

it seems that you have an error in your login feature of your forum. Everytimes if I want to stay logged in I´ll be automatically logged out within 1 minute.
I´ve already checked my firefox settings and they are all okay.

Do other members have the same problem?
_________________
homepage 1
homepage 2
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th February 2007, 12:02
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,438
Thanks: 813
Thanked 5,209 Times in 4,085 Posts
Default

I'am using firefox every day on this forum and never had such a problem
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 9th February 2007, 12:32
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
Default

Me neither. Login at the morning, sometimes not around for hours, when I'm returning I'm still logged on. Using FF2.0.0.1 on Ubuntu
Reply With Quote
  #4  
Old 9th February 2007, 15:32
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
 
Default

Did you check "Remember me" when you logged in?
Does your browser accept cookies?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Weird problem when sending email from a PHP form. edge Installation/Configuration 5 5th September 2006 16:57
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 14:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.