Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th February 2007, 19:14
slkgroups slkgroups is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: PA,usa
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem w/ left window

good afternoon/evening/morning all-
i have been having a problem with the left window in the admin/reseller/user view. i have loaded appx.- 120-140 domains under one reseller- and the left window is now broken. continued addition of domains DOES work- but there is no way to access them that i can find. i have loaded the 2.2.10 (latest??) version- and am currently trying to upgrade to devel-version.
more thoughts- most of the domains were entered WITHOUT admin users, as i was doing a lot at one time- is this important?
all the domains are there- and working under apache2.. i see them in the various DB- just cannot get to them via ispconfig.
my questions:
1) have i bullocks the whole thing by trying to upgrade?
2) is this something that anyone has seen before- and - what do i do???
3) should i merely - blow it all out- and start over?

right now i have the 300plus domains under my control in a test server (public IP- testing) and can go either way. obviously, i would like to keep the configs.
slightly unrelated- can anyone point me to a doc re: structure of the DB system? i do not understand german(?) and am quite lost as to the naming convention.

thank ou al for your patience- as i DO wish to learn to do this on my own- but am totally baffelled.

keith t
slk groups
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th February 2007, 02:06
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,488
Thanks: 813
Thanked 5,259 Times in 4,123 Posts
Default

Quote:
version- and am currently trying to upgrade to devel-version.
Dont do that or you will most likely break your setup! The Dev 2.3.1 version is older then the 2.2.10 release, it is from another branch and the dev releases should not be used in production enviroments. You can not downgrade to the stable branch anymore!

To fix your problem with the left window, check the title field of the isp_nodes table for unusual chars or maybe a linebreak.

You will find several posts in the forum explaining the database structure.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 25th February 2007, 15:58
slkgroups slkgroups is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: PA,usa
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default problem w/ left window

thank you till-
there was a carriage return in entry 94. now fixed!

will continue to search for info about the DB structure.

keith t
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
problem with left column domino Forum Suggestions 15 6th November 2006 13:52
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06
I think I am almost there one major problem left benkong2 Installation/Configuration 2 2nd August 2005 07:58


All times are GMT +2. The time now is 00:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.