#1  
Old 29th January 2007, 11:05
Lars van der Made Lars van der Made is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HTTPS Problem after Power-down

After a succesful installation, a mayor Power-down occured in my street.

Afterwards, everything on the server is running wel, only the https://....:81 is not working.. I use this to admin my server...

Any ideas?!

Thanks!

Lars van der Made
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th January 2007, 14:36
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default

Check if ispconfig service is running
or just try
/etc/init.d/ipsconfig_server restart

But normally this service should be autostartet on boot.
Is there a symlink from /etc/rc3.d/S.... to the file above?
Reply With Quote
  #3  
Old 30th January 2007, 12:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

Also check if you find any errors in the log files in /root/ispconfig/httpd/logs.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 18:58
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
Problem with https and IE on Mac os and safari DarkBen Installation/Configuration 11 29th September 2006 18:45
HTTPS Problem with new install Rollo Installation/Configuration 2 24th January 2006 13:31
Problem with HTTPS Mahir Installation/Configuration 7 6th November 2005 18:24


All times are GMT +2. The time now is 09:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.