#1  
Old 27th October 2005, 11:48
Bruce Bruce is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Backup not working

Hi!

I have two problems with the ispconfig-backup.

1st problem:
If I do a ftp backup, the *.zip-file is created correctly. Now, I extract the e.g. backup_2005_10_27.zip and get these files:
Code:
unzip backup_2005_10_27.zip
Archive:  backup_2005_10_27.zip
 extracting: backup.dat <-- correct
  inflating: web8.sql <-- incorrect
 extracting: web8_web.zip <<- correct
The web8.sql-file has about 162 bytes. The web8-database has about 4000000 bytes! I've tested many accounts, the sql-file has always about 162 bytes. The content of the *.sql-file is:
Code:
-- MySQL dump 9.11
--
-- Host: localhost    Database: web8
-- ------------------------------------------------------
-- Server version       4.0.24_Debian-10sarge1-log


2nd problem:
When I want to download the backup-file, the file has always about 2000000 bytes. If I want to extract the *.zip file, I get the message, that the *.zip file is broken. I tried this with 3 accounts.



Can somebody please help me?

Thanks in advance, best regards
Bruce
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st November 2005, 13:30
joostvdl joostvdl is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 34
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I have the same problem with the download option. I didn't try the ftp
Reply With Quote
  #3  
Old 1st November 2005, 14:44
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,788
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

It seems there is something broken, we have to check that.
Reply With Quote
  #4  
Old 15th November 2005, 08:52
Bruce Bruce is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

have you found out something?
and a general question: how do I restore a ispconfig-backup, created using the backup mechanism?
Reply With Quote
  #5  
Old 15th November 2005, 13:34
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,788
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Bruce
and a general question: how do I restore a ispconfig-backup, created using the backup mechanism?
ISPConfig creates .zip files. Unzip it and upload the contents with FTP.
Reply With Quote
  #6  
Old 16th November 2005, 16:40
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by Bruce
Hi!

I have two problems with the ispconfig-backup.

1st problem:
If I do a ftp backup, the *.zip-file is created correctly. Now, I extract the e.g. backup_2005_10_27.zip and get these files:
Code:
unzip backup_2005_10_27.zip
Archive:  backup_2005_10_27.zip
 extracting: backup.dat <-- correct
  inflating: web8.sql <-- incorrect
 extracting: web8_web.zip <<- correct
The web8.sql-file has about 162 bytes. The web8-database has about 4000000 bytes! I've tested many accounts, the sql-file has always about 162 bytes. The content of the *.sql-file is:
Code:
-- MySQL dump 9.11
--
-- Host: localhost    Database: web8
-- ------------------------------------------------------
-- Server version       4.0.24_Debian-10sarge1-log


2nd problem:
When I want to download the backup-file, the file has always about 2000000 bytes. If I want to extract the *.zip file, I get the message, that the *.zip file is broken. I tried this with 3 accounts.



Can somebody please help me?

Thanks in advance, best regards
Bruce
I've just fixed both problems, we will soon release a new ISPConfig version.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending mails to remote domains is not working. nandhu HOWTO-Related Questions 17 20th February 2006 21:27
Command Line backup themachine Feature Requests 0 17th October 2005 01:40
Web pages just stopped working ! skeeta Installation/Configuration 1 28th August 2005 20:30
Web pages just stopped working ! skeeta Installation/Configuration 1 28th August 2005 20:17
Backup /home keeping permissions Jellus Installation/Configuration 0 17th August 2005 22:32


All times are GMT +2. The time now is 05:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.