#1  
Old 26th March 2007, 15:10
weslkers weslkers is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webmail Problem again~!

I had added the New Reseller in the ISPConfig and i had create the email address michael@customer-kk.test.com. Then i use the UebiMiau to login the email address but get the error msg~!

Login error

You cannot login with the username and password entered.

Please check your username and password and try again.

Any idea how to create the email address and password for uebimau?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th March 2007, 15:19
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,042
Thanks: 269
Thanked 154 Times in 133 Posts
Default

try: web[nr]_name and the password.
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th March 2007, 17:36
weslkers weslkers is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i type the username web9_michael and the password too but stil get the same error~! any other idea pls?
Reply With Quote
  #4  
Old 27th March 2007, 17:13
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,748 Times in 2,579 Posts
 
Default

Please send an email to that account before you try to log in for the first time. The mailbox is created when the first email arrives, and if there's no mailbox you cannnot log in.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
uebimiau webmail problem rosa hsiao Installation/Configuration 12 17th October 2006 16:15
tlsmgr webmail problem, suse 9.3 perfect setup dschmid Installation/Configuration 44 2nd April 2006 19:55
Uebimiau webmail problem rosa hsiao General 4 9th January 2006 11:09
Problem with webmail MyLinux General 10 17th September 2005 15:31


All times are GMT +2. The time now is 18:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.