Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Feature Requests

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th January 2007, 19:58
Edi Edi is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Bayern
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default AWStats - from Developer-Forum

Hallo

I can not answer on jnsc's question for AWStats in the Developer's Forum, I do it here.

My Sugestion:
add an AWStats checkbox, and leave AWStats in /awstats
this will make four options possible: none - Webalizer only - AWStats only - both.

Thanks

Edi
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th January 2007, 22:38
jnsc jnsc is offline
rotaredoM
 
Join Date: Mar 2006
Location: Lausanne, Switzerland
Posts: 531
Thanks: 11
Thanked 175 Times in 79 Posts
Default

Thank's for your reply, I will count your vote
Reply With Quote
  #3  
Old 26th January 2007, 04:08
bluethunder82 bluethunder82 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 92
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 5 Posts
Default

I like your idea "- Change the checkbox in a list where you can choose Webalizer or AWStats, and generate the Statistics by the chosen program to /stats" and "- Add an AWStats checkbox, and leave AWStats in /awstats". However, to expand upon this if someone only wanted to choose one stats program they could define where it is generated.

Ie. If you wanted both then one could go in /webalizer and /awstats or any two directories you want.


I also like the simple idea that I choose which engine I want to use and it is dumped into /stats. This I'm sure would be the simplest to enable from your side as well.

Nice work on the awstat function by the way.
Reply With Quote
  #4  
Old 26th January 2007, 10:17
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
 
Default

The option to select which stats program is great.

All I'd like to add (but it's probably known) I do need the drop down box (cgi version) and not the static pages.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Configuring Awstats for ispconfig feanor Installation/Configuration 26 23rd February 2009 20:14
AWStats jnsc Developers' Forum 5 7th February 2007 15:53
Forum offset wcr3d Forum Suggestions 1 1st December 2006 21:16
Forum showing only frontpage 2smooth General 5 3rd October 2006 18:35
Suse Ispconfig and AWstats shajazzi Installation/Configuration 4 16th May 2006 00:04


All times are GMT +2. The time now is 17:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.