Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd January 2007, 16:02
bwrob bwrob is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 46
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ispconfig stopped creating Maildir etc

ispconfig 2.2.9 centos4.4 32

ispconfig was working fine till web37
then stopped creating Maildir DNS procmail and httpd
entries.
It show that is done in ispconfig db but there is nothing
created on hd.
Where ispconfig is holding its request for later execution.
I could use phpMyAdmin if i know where to look for.

Ispconfig log show this info and warning:

=> INFO - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 257: setquota -g web22 0 0 0 0 -a &> /dev/null
=> INFO - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 258: setquota -T -g web22 604800 604800 -a &> /dev/null
=> INFO - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 277: Connected successfully
=> WARN - /root/ispconfig/scripts/lib/config.lib.php, Line 279: Could not select database

Any idea

thanks
bob
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th January 2007, 09:22
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Please run:

rm -f /root/ispconfig/.ispconfig_lock
/etc/init.d/ispconfig_server restart
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th May 2010, 22:07
benjami benjami is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Mediterranean Sea > Majorca Island
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Please run:

rm -f /root/ispconfig/.ispconfig_lock
/etc/init.d/ispconfig_server restart
Thanks Till!

Same problem in another installation with MySQL running correctly, but ISPConfig didn't create a lot of users. After ISPConfig service restart, all users have been created. Any idea about the reason of this database error?

Thanks!

Best regards.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Changing from mbox to maildir after installing ISPConfig Rustin Installation/Configuration 21 12th October 2010 14:57
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
Problem with the apache (I can't start ist) M.Behrens Installation/Configuration 11 31st March 2006 10:48
ISPConfig stopped creating users, sites... Traxus Installation/Configuration 4 9th February 2006 10:00


All times are GMT +2. The time now is 04:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.