Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 20th December 2007, 01:17
kadi kadi is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 102
Thanks: 49
Thanked 2 Times in 2 Posts
Smile Need some help with ispconfig errors

hello
I installed debian etch and followed the perfect setup, then installed ispconfig 2.2.18.
I have some issues with ispconfig:
I deleted ARecord & CNAME because i was having problem with dns is not
resolving to the domain name and still, when i try to add them again i got
an error on Arecord after i try to save " There is already a CNAME Record entry for this host in this zone." then i tried to add CNAME and got this : "There is already ARecord entry for this host in this zone."
I checked all recyclebins nothing in it.
I read on a post here you can delete it from the database table dns_a but i don't know how to
find it or where it is .
Another issue is when i empty the recycle bin and try to check it after long
time it says that it still updating the system please wait a while and try again.
The last issue is: proftpd server was working fine and today i was trying to
check the servers and it says FTP server offline , i try to run it from the shell
and said failed, is this may be because i changed the IP ?
Thanks any help will be appreciated.

Last edited by kadi; 20th December 2007 at 04:08.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fastcgi and php with ispconfig tosser Installation/Configuration 14 18th January 2009 13:41
ISPConfig install error: The PHP binary coming with ISPConfig does not work... mlanglois Installation/Configuration 9 13th July 2006 14:56
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
Recreating ISPConfig database retran Installation/Configuration 2 15th April 2006 23:22
php/mysql errors?? palkat General 23 25th March 2006 16:38


All times are GMT +2. The time now is 14:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.