Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th December 2007, 19:52
warrior warrior is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Cant send mail from script to my server

I have reinstall my server nowe and I cant send enny email from the script off my portal nowe.
My mail server working and I can send and recived mail to my outlook
but when I try to send from my portal I cant get enny email.
And I olso have try whit some different script and I dont get enny mail.
I have lok into my service and send mail is running so plz howe can I get this to work ?????
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
Can not recieve mail with de virtual mail adress Mounir Installation/Configuration 9 24th July 2006 23:16
how modify global size limiti of mail server for send very big mail! adrenalinic Installation/Configuration 14 1st February 2006 14:02
External Mail Server christopher Installation/Configuration 2 24th November 2005 01:06
POP3 SMTP FTP problem arsu Installation/Configuration 1 11th November 2005 09:32


All times are GMT +2. The time now is 12:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.