Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th December 2007, 19:57
kadi kadi is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 102
Thanks: 49
Thanked 2 Times in 2 Posts
Unhappy Can't get server to work on the web need some help

hello everybody
this is my first try with linux server so i am no expert, but i learned some new things with linux, i used debian etch 4.0r1server also i followed the perfect setup for debian etch instructions and thanks alot to mr/Falko without this help it will take me may be at least a few months to set it up.
I have ISPConfig installed and i setup the DNS on it for the domain ,i checked the box Create DNS , the domain is registered with a company (registerar) , also i have to mension that i am using a Router with a cable modem.
now I can see the site (index) on the localhost but i can't see it or access it
outside the server on the web or the internet, i tried so many computers to
get to the site from outside but it does not work.
I ping the dns from network tools and it works fine also if i enter the ip in browser from outside computer on the web it comes on with shared IP page but if i use the name www.mydomain.com it syas cannot find page.
I ping the dns [ns1.mydomain.com] from another computer it says Request timed out.
I don't know what i am missing , i even reinstalled the OS 3 times to clean the system and still didn't work.
so i am not sure what could be the reason, is it the files like hosts, hostname, network interfaces, or could be from ISPConfig ?
I attached some files in zip format it may help.
Thanks very much for help in advance it will be appreciated.
Attached Files
File Type: zip files.zip (1.3 KB, 193 views)

Last edited by kadi; 14th December 2007 at 22:45.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig running on default web server (port 80) geek.de.nz Installation/Configuration 3 31st March 2008 10:32
Help Forwarding Incoming Requests to Other Internal Machines (not the web server) jkrell Installation/Configuration 16 27th October 2006 23:46
Webmail Relay Error palkat General 17 23rd April 2006 18:12
server blocked/stopped by host Ovidiu Technical 11 14th February 2006 10:50
Web Server: Offline Kraethor Installation/Configuration 7 30th November 2005 11:25


All times are GMT +2. The time now is 11:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.