Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st December 2007, 01:10
JRole JRole is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problems receiving emails

Hi @all,

since not being a very newbie (concerning linux), I've encountered a severe problem running ISPconfig on my server (Fedora 8) on installing this pretty piece of software for the first time.

Although I don't think that this issue is a ISPconfig problem, you might be able to help me out...

After a troublefree installation I started creating two domains, jlinux.de and jensschlegel.de I've setup all according to the wonderful HowTo at howtoforge.com and all was well. Until I came to the point of checking email functionality. Sending works fine - for every user in every domain. But I can't receive any eMails.

Looking around in this forum, I stumbeled upon the hint to put the hostname which is setup as MX into /etc/hosts to get rid of SMTP-messages saying "mail for mail.jlinux.de loops back to myself".

Since then, I'm becoming my test-eMails bounced back saying "Host or domain name not found. Name service error for name=mail.jlinux.de type=A: Host not found", which is strange sind this domain has been setup to point to the right IP and is pingable, also.

Do you any ideas what I might have done wrong?
TY in advance,

Jens
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix/email problems...will not send emails out plathw Server Operation 13 28th November 2007 16:04
Send Emails is OK but not receiving jdaviaud Installation/Configuration 1 15th June 2007 14:26
OT: Problems sending emails to gmail. I used postfix debian install (based falko) tuflipes HOWTO-Related Questions 20 29th May 2007 00:01
Not receiving emails on yahoo or hotmail or gmail 501205680 HOWTO-Related Questions 2 7th April 2007 14:24
problems with emails after latest upgrade sushestvo Installation/Configuration 5 7th April 2006 12:22


All times are GMT +2. The time now is 03:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.