Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th November 2007, 10:14
bobeq bobeq is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with keeping Apache alive

I have installed Debian on my new VPS. There is a little problem - few seconds after restart Apache is down. Interesting issue is when I restart its process, it works correctly... until the next reboot.

My error log:
Code:
[Tue Nov 27 06:26:51 2007] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
[Tue Nov 27 06:26:51 2007] [notice] FastCGI: wrapper mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
[Tue Nov 27 06:26:51 2007] [notice] FastCGI: process manager initialized (pid 20275)
[Tue Nov 27 06:26:52 2007] [warn] FastCGI: server "/var/www/fcgi/master/php5-fcgi-starter" (uid 2000, gid 2000) started (pid 20276)
[Tue Nov 27 06:26:52 2007] [notice] Apache configured -- resuming normal operations
[Tue Nov 27 06:27:06 2007] [notice] caught SIGTERM, shutting down
This is Debian Etch with ISP-control, I have installed: apache2, apache2-mpm-prefork, apache2.2-common, apache2-utils, libapache2-mod-fastcgi. Does anyone have an idea to solve my problem?

Thanks in advance and sorry for my english.

Last edited by bobeq; 27th November 2007 at 11:11.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Gentoo Perfect Setup problem Apache PHP dschmid HOWTO-Related Questions 2 29th November 2007 16:27
apache ./configure problem zoffmann Server Operation 1 24th February 2007 10:57
Apache vhost problem! gral Server Operation 4 11th February 2007 14:44
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 17:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.