Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th November 2007, 04:26
jmead jmead is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS MX Issue

Hey Boyz/Girls if there are any...

I am having abit of a noob issue, I have been using ISPconfig for awhile and have never ran into this issue before.
I just created a new ISPConfig server and began moving the domains over to the new server, the process was smooth for the already created domains. I then needed to create a new domain, the domain creation was smooth and the site is up however I ran into a mail issue.
I began to investigate the issue and found in /etc/postfix/virtusertable that the user accounts where appearing as testemailaccount@www.domainname.net instead of testemailaccount@domainname.net
I checked the other sites configurations and they match the new sites configuration so I have no idea what to do.

Please Help...

Regards
Jason
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS Configuration Problems VMartins Installation/Configuration 10 24th July 2007 14:40
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52
DNS Issue wrender General 3 25th November 2006 00:18
DNS issue and user's alias problem rosa hsiao General 3 2nd November 2005 10:03


All times are GMT +2. The time now is 01:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.