Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th December 2005, 16:53
danf.1979 danf.1979 is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Chile
Posts: 245
Thanks: 4
Thanked 3 Times in 2 Posts
Send a message via MSN to danf.1979
Default MX record problem, dnsreport, mail working OK

This is from dnsreport page:
Code:
MX 	FAIL	MX Category
ERROR: I couldn't find any MX records for another.cl. If you want to receive E-mail on this domain, you should have MX record(s). Without any MX records, mailservers should attempt to deliver mail to the A record for another.cl. I can't continue in a case like this, so I'm assuming you don't receive mail on this domain.
Code:
Mail 	FAIL	Connect to mail servers
ERROR: I could not find any mailservers for domain.cl.
I have only one domain hosted right now. I use that same domain to configure my dns servers at ns1.another.cl being the website www.domain.cl.
I CAN send and recieve mails, at least from my cousin at gmail. I have postfix. "Maildir" option checked. "Default MX" option checked. Mail server configured at host "www" and my ip "200.104.78..." (under CNAME record)

Do you want to see my config files under /etc/bind? am I doing something wrong? I did configure the mail server after all my other servers, but that should not mean anything does it not?

Last edited by danf.1979; 25th January 2006 at 04:36.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 08:27
mail problem Mahir Installation/Configuration 16 24th April 2007 20:22
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56
Postfix mail problem rytech Installation/Configuration 1 21st November 2005 16:44
mail problem Mahir Installation/Configuration 1 11th November 2005 12:57


All times are GMT +2. The time now is 01:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.