Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th December 2005, 19:06
allen allen is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Trouble with sub/co domains

Ok, I looked on the forums, the faq and the other documentation, and I'm still having trouble with getting subdomains the way most other web control panels have them set up.

I set up a user and a site no problem..

when i go to co-domains for that site I see:

ip/host/domain

##/ /pyro-studio.com

now I want to add a domain called contact for example.. contact.pyro-studio.com

I add the co-domain as

##/contact/pyro-studio.com

when I go to that in the web browser, it goes to the www.pyro-studio.com website..

How do I get it to go to contact.pyro-studio.com
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending mails to remote domains is not working. nandhu HOWTO-Related Questions 17 20th February 2006 20:27
Not able to recrete deletd users or domains ratebri General 2 30th November 2005 12:03
Certificates for domains jdeponte Installation/Configuration 1 19th October 2005 08:55
Number of allowed domains times 2? cstone Installation/Configuration 9 11th October 2005 02:06
Multiple domains jysse Installation/Configuration 2 10th August 2005 11:22


All times are GMT +2. The time now is 06:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.