Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th November 2007, 11:38
JohnSmith JohnSmith is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Germany
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vhosts_ispconfig.conf and multiple ServerAlias Problem

If I put a couple (>=25) of ServerAliases to the Co-Domain-List the new builded Vhosts_ispconfig.conf has sometimes the Problem that there will be a linebreak within the ServerAlias-List. If so the Vhosts_ispconfig.conf will be not used and stored as Vhosts_ispconfig.conf_%date%-%time% and any further changes inside ISPConfig wont be updated to the system.
Is there any known limitation to the ServerAlias-List or anything I can change in a config-File to get it work?
The strange thing is that not always a newline after n Domains comes up but sometimes...?
We have some customers wich have more than 100 Domains per Webspace - and therefor I need a "standard" I can follow (e.g. max 200 charackters in the ServerAlias-Line or max 20 Domains or something like that)
Maybe someone has an Idea of changing some lines in a config file to get it working without limitation?

You'll make me happy with any help ;-)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th November 2007, 11:20
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,995
Thanks: 840
Thanked 5,649 Times in 4,459 Posts
Default

Quote:
Is there any known limitation to the ServerAlias-List or anything I can change in a config-File to get it work?
No, there is no limitation in lenght of domains or number of domains.

If you have this problem, please have a look at the ispconfig db in the table isp_isp_domain, does the domain before the linrbreak appears have any special characcters or a linebreak that is saved in the database?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 15th November 2007, 11:59
JohnSmith JohnSmith is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Germany
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Dear Till,

good idea, but there is not even a space in front of or behind the domain name.
I've checked the domains forwards and after the linebreak.

I've tried the following:
Deleting the domains around the linebreak -> after deleting about six domains it works. I restore the deleted and the bug was back in place.
So I delete the six domains again and put them manually back into the webspace. Now it works again - with the same number of co-domains...

I think it was something like a hickup or a murphy error while put the co-domains in place the first time.

Thanks for the help and for ispconfig ;-)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
ISPconfig to host multiple domains in one IP with multiple DynDns addresses agelospanagiotakis Installation/Configuration 23 2nd April 2008 12:10
Problem entering multiple MX records wpwood3 Installation/Configuration 1 4th November 2007 11:03
ISPConfig DNS and virtual host configuration tips and problem Ripper Installation/Configuration 6 26th June 2007 01:29
Dynamic IP to Multiple Hostnames Updates E.L. Hibee Installation/Configuration 8 16th June 2006 18:29


All times are GMT +2. The time now is 15:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.