Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th August 2005, 10:52
nandhu nandhu is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Missing images in the ISPConfig

Hi,

After installing ISP Config successfully. When I logged in as admin, I noticed that nav_lft.gif image is missing to download.

The image should be available in the default/nav_lft.gif location.

And when I logged into the box I could see the image in

ls -ltr /home/adminxxxxxx/xxxxxxx/web/xxxxxx/default/nav_lft.gif
-rwx-rx-x nav_lft.gif

I know it is not a great issue, but it will be nice to have a proper look and feel

I do not know how I could fix this?

Thanks.

Nanda.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HowTo start developing ISPConfig till Developers' Forum 18 25th April 2014 20:43
ISPConfig on RHEL clone CenOS Skunk Installation/Configuration 9 20th February 2006 22:49
ISPConfig on fc3 rrevels Installation/Configuration 3 19th February 2006 23:43
user "mail space mb" is missing ... schwan Installation/Configuration 2 4th August 2005 21:54
can i install horde/imp with ispconfig Venkatesh.S Installation/Configuration 1 26th July 2005 19:54


All times are GMT +2. The time now is 20:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.