Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st November 2007, 13:48
rkeusch rkeusch is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 9
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MX Problem

hello together

i have the following mx problem.
i have to domains one is domain-name.net and the other is domainname.net. the difference is just the "-".
now i have create a mx record mail.domain-name.net. but i'm not able to create also an mx record for mail.domainname.net! ispconfig says always "This or a similar MX Record does already exist in this zone.". but in zone file is nothing! is there a problem with ispconfig?

(there is also nothing in the recycle bin!)
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Weird problem when sending email from a PHP form. edge Installation/Configuration 5 5th September 2006 16:57
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 00:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.