#1  
Old 23rd October 2007, 16:38
volksman volksman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 124
Thanks: 2
Thanked 16 Times in 14 Posts
Default mhive anyone?

Anyone here use mHive? I'm trying to set it up. The documentation is not great but the product seems solid.

I'm trying to configure my mythtv connector but I get stuck as it won't connect to the DB no matter what I put in the field....

Does anyone know the syntax for user/pass/host for the mythtv settings?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th October 2007, 21:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Any errors in your logs?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 31st October 2007, 14:48
volksman volksman is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 124
Thanks: 2
Thanked 16 Times in 14 Posts
 
Default

Hey Falko!

Sorry I never re-checked this thread! hahaha....I did get it to work. For the benefit of all this is how I did it:

I needed to grant select privs in mysql to nobody@<hostname> without a password. Then just point mhive to <hostname>.

I spoke to the Author who says he is a few revisions behind MythTV and will put out an update shortly to correct the issue.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to volksman For This Useful Post:
falko (1st November 2007)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.