Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th December 2005, 11:31
chris.sharman chris.sharman is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default hard link error on /proc post-install

Just installed clean the current core4 dvd (June '05).
Installed everything (doubtless overkill - but should I care?)
Not done much else.
Got the following looking to configure apache:
# find / -name 'httpd.conf' -print
find: WARNING: Hard link count is wrong for /proc: this may be a bug in your fil esystem driver. Automatically turning on find's -noleaf option. Earlier result s may have failed to include directories that should have been searched.

How do I repair it ?
How did it get broken ?
Should I be worried ?
I'm new to Fedora Linux.
Thanks
Chris
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Suse 10 new Hard Drive install mphayesuk Installation/Configuration 5 1st November 2005 17:41


All times are GMT +2. The time now is 21:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.