Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #20  
Old 22nd October 2007, 22:30
hjlopes hjlopes is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi , I have installed Suse10.2 using the perfect setup manual.

I have squirrelmail up and working and I copied squirrelmail-outlook to a folder and I have some problems! The left menu where the inbox should be it doesn't appear.

What is wrong???
and how can I solve this situation.

Thanks
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
squirrelmail ferradeira Installation/Configuration 3 7th December 2006 15:39
Squirrelmail user-login Mail-Header From: Cirox Installation/Configuration 7 15th November 2006 09:43
Sender in SquirrelMail virtualweb Installation/Configuration 1 12th August 2006 17:51
Virtual users, domains Postfix.. & Squirrelmail laser144 HOWTO-Related Questions 6 4th May 2006 23:23
Squirrelmail on Suse 9.3 rfburn Technical 5 18th February 2006 12:13


All times are GMT +2. The time now is 14:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.