Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 19th October 2007, 18:20
mnewbegin mnewbegin is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default problems

well at the momment i cannot even start my KDE gui.

the computer keeps at the icon and cursor for hours, i hit ctrl+alt+F1 and get a prompt and i have no network connection for some reason.


So my server is worthless, it wont start fully, because my GUI is failing.

i tried Ctrl + Alt+backspace, to kill it but then it starts all over again.

i have tried setting my server to

telinit 3, but that doesnt seem to help anything.


then i change back to telinit 5 and it tries to start my kde again.


Im using fedora 7 64bit on a Biostar K8M800


1. How do i kill the x sesssion to just run command prompt.

2. how do i change a different window manager.
-if i get to prompt can I do a yum install switchdesk?

3. how do i reinstall kde, or uninstall it so the machine boots.

first time i turned it on it came on froze right after a clean install, then i restarted thought it might have just been accident, and it took 20 mins to start, but started.

it went days without being logged out. I restarted after i installed ispconfig, then it doesnt seem to like to start kde again, i dont think it has anything to do with ispconfig.

Last edited by mnewbegin; 19th October 2007 at 18:23.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 19th October 2007, 18:25
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,495
Thanks: 835
Thanked 5,534 Times in 4,352 Posts
Default

Please have a look at this thread, especially at my post #20

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=13918
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #13  
Old 19th October 2007, 19:55
mnewbegin mnewbegin is offline
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default ok

by default KDE is starting already not gnome.


Gnome has never really started on my machine. Just by having it installed but not using this would this mess it up?

i cant do a yum remove gdm

it gives me a could not retrieve mirror list <urlopen (101 'netowrk is unreachable'

Error. cannot retrieve repository metadata (repomd.xml) for repository fedora.

Please verify its path and try again.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cannot access ispconfig site Nu2Linux Installation/Configuration 13 3rd January 2009 16:29
Strange Soap Class error using Remoting with ISPConfig 2.2.16 - Junk after XML??? bpmee General 1 13th September 2007 05:53
4 questions about ispconfig and domains, please help! dimas Installation/Configuration 7 1st August 2006 12:55
Migrating from Virtualmin to ISPConfig xare Installation/Configuration 3 16th July 2006 13:58
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 16:16


All times are GMT +2. The time now is 18:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.