Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th December 2005, 14:13
Spektro Spektro is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can't access System config / Settings section

Ok boys, the server (ISPConfig) are running proply but when i try to change the System config settings the page are missing!

Can't access to in the tab Management:
System Config / Settings
Server / Settings
Server / Status
Server / Services

The pages are missing, and the images "nav_lft.gif" too

I think that the missing images is because my domain is not register and i loggin in the server typing the IP not the machine.domain, it's right?

Can somebody help me?
--> Really really thanks to Falko and Till for the quickly support on this forums ^^
* And sorry for my english, it's very very bad (Una full de Estambul haha :P)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th December 2005, 15:31
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,475
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
 
Default

Please have a look here:
http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=241
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access Denied on Port: 81 nandhu Installation/Configuration 2 10th August 2005 14:05


All times are GMT +2. The time now is 19:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.