Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd September 2007, 15:03
mellentino mellentino is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 10
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix unable to receive any mails

Hi everyone

Recently I follow Falko's tutorial - The Perfect Setup Ubuntu Feisty Fawn 7.04 server and managed to get everything working. One thing that seem to be missing was that Postfix seems not receiving any mails for example.com domain, although sending mail works flawlessly.

When I tried sending mails to example.com, gets these error
554 5.7.1 Relay Access Denied
554 5.0.0 Service unavailable and
554 5.5.1 No valid recipients

any advice or help would be appreciated

Regards,

Sandi
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sendmai can send mails but unable to receive mails satimis Server Operation 10 20th February 2007 17:10
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 15:36
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29


All times are GMT +2. The time now is 19:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.