Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th December 2005, 21:25
chipw chipw is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy problem installing apt on fc4 using rpm

I just set up a machine with FC4 and am following the instructions found here - http://www.howtoforge.com/perfect_setup_fedora_core_3
On the 3rd page it shows this command -
When I run that command it starts to do it's thing, then quits with 4 missing dependencies -

libreadline.so.4
librpmio-4.3.so
librpmdb-4.3.so
librpm-4.3.so

I thought that above command would install the app plus all dependencies. Evidently that is not true? I also tried the same command with the --allfiles paramater, but have the same results.

So after all that failure I downloaded the .rpm file and put it in the /tmp directory, then switched into the /tmp directory and tried this command -
Code:
yum -y install apt-0.5.15cnc6-1.1.fc3.fr.i386.rpm
Which results in these 3 failed dependencies -

librpmio-4.3.so
librpmdb-4.3.so
librpm-4.3.so

I have attached a file of the results of the yum command.
What am I missing or doing wrong?
Attached Files
File Type: txt results.txt (1.1 KB, 321 views)
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MySQL installing problem n!x Server Operation 7 24th November 2005 09:44
ISPConfig pop3 problem mphayesuk General 21 31st October 2005 10:53
Problem installing ISPConfig, then with MySQL... ctroyp Installation/Configuration 7 26th September 2005 16:37
Problem with webmail MyLinux General 10 17th September 2005 14:31
Installation problem: PHP problem? hgoor Installation/Configuration 7 21st August 2005 22:15


All times are GMT +2. The time now is 04:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.