Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st August 2007, 22:29
zaqavis zaqavis is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 77
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default pop service not wroking in Linux Enterprise 4

I have installed linux Enterprise 4 . using sendmail for mail server.
but my client did not get their email on pop accounts.

how & where pop services are open in Enterprise 4 , Is there any software require.
pls guide.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd August 2007, 18:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

You must install a POP3 daemon like Dovecot.
What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dns server error Hellbound General 7 2nd August 2007 10:18
Enterprise Linux Support wrender General 3 7th July 2007 14:06
Problems installing NForce4 sound drivers Wraithfire Installation/Configuration 21 16th April 2006 18:30
KErnel not showing all my memory Jorem Kernel Questions 8 13th April 2006 13:59
Whitebox Enterprise Linux 4.0 and IBM xs336 sanjay Installation/Configuration 1 7th October 2005 04:43


All times are GMT +2. The time now is 17:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.