Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th July 2007, 10:07
Can0n Can0n is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Set up ISPConfig for my domain

I just read the guide on "How To Run Your Own Name Server With ISPConfig
And providerdomain.de (Schlund)". It's just that I don't have a domain at providerdomain.de so the CP for my domain is different. Just wondering if someone could tell me what to change to make it work. I want to be able to set up own subdomains with ISPConfig on my homeserver.

What settings I can set:
http://pici.se/pictures/hgANwDLRP.jpg

How I have the settings now:
http://pici.se/pictures/oWtylVAVZ.jpg

Thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Howto prevent that ISPconfig add unnecessary domain xneptuno Installation/Configuration 2 9th May 2007 15:21
ISPconfig Default DB Character Set for Sites orasis Installation/Configuration 4 19th March 2007 15:57
Virtual Hosting: How do I set this up? VinceDee Installation/Configuration 7 12th December 2006 18:36
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 22:18
Users and websites aren't created Glorfindel Installation/Configuration 9 23rd February 2006 04:20


All times are GMT +2. The time now is 01:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.