Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th November 2005, 18:07
RotHorseKid RotHorseKid is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Germany
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Outlook 2003 issue with courier-pop3

Hi folks.

One of my users is fetching a whole shitload (15 or 20) of POP3 eMail accounts using Outlook 2003 from my ISPconfig server (SuSE9.3, perfect setup).

This does not work as expected. The POP sessions behave erratically.
Most of them work, but some accounts seem to time out after a while, with a DISCONNECT. These accounts seem to be those with many mails in the Inbox.
Effectively these accounts cannot be downloaded, because on a retry, the download starts anew (the already downloaded messages were not erased), and then times out again.

I heard of an issue with early versions of Outlook 2003 and POP timeouts, but the Office 2003 version used has service pack 2 installed.

Anyone here that kknows about this issue? Is it a problem with my pop server config? Any help would be appreciated, as the user I speak about is my boss

Regards,
RHK
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to RotHorseKid For This Useful Post:
AbannyvabVask (20th December 2013)
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to connect MS Outlook to pop3 nandhu HOWTO-Related Questions 1 12th August 2005 18:06


All times are GMT +2. The time now is 04:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.