Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd July 2007, 16:24
djkoelkast djkoelkast is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 63
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Add new website: folders OK but still "shared IP" notice

I reinstalled Debian 4.0 through the perfect setup yesterday, everything was fine, added about 26 websites, all fine.
But when I add another website now as admin but for one of my reseller accounts it does make the domain, it does make the /var/www/webXX/ folder but it still gives a shared IP when I type in the address, even after uploading files.

The site does *not* appear in /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf nor in one of the backup files. But before (the other 26 sites) it did...

This also appears when I add the site under Admin (just tested it).

When I restart Apache I get this:

Code:
server:~# /etc/init.d/apache2 restart
Forcing reload of web server (apache2)...[Mon Jul 02 16:22:06 2007] [warn] NameVirtualHost 192.168.1.75:80 has no VirtualHosts
[Mon Jul 02 16:22:16 2007] [warn] NameVirtualHost 192.168.1.75:80 has no VirtualHosts
.
server:~#
I already tried to comment out some of the virtual host things as in one of the howtos here on the site but it didn't help.
And now I cannot add any sites, or I have to manually edit the /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf-file every time...

Anybody any suggestions on this?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Add email and default website to main domain fbnewtz Installation/Configuration 1 12th June 2007 08:18
can't make work joomla + sef + .htaccess bochenn General 9 4th April 2007 13:47
add cronjob to run a page on a website md@waw.co.uk Programming/Scripts 5 22nd March 2007 23:12
"Shared IP" page again - why? bmwpingvinen Installation/Configuration 6 31st January 2007 14:35
"Shared IP" Message and Fragmented Vhost.conf files! bpmee Installation/Configuration 6 23rd September 2006 22:37


All times are GMT +2. The time now is 18:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.