Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 29th June 2007, 12:56
royrobinson royrobinson is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 13
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Auto Start ISPConfig

Hi Guys

I am new to the forums so please be gentle. I had installed ISPConfig 2.2.11, I upgraded to 2.2.14 all seems ok, apart from the fact that whenever I reboot the server now, ISPConfig does not automatically start and I have to login into a shell and kickstart it with:

etc/init.d/ispconfig_server start

Then after that its fine I can log into:

https://www.xyz.tld:81

Any help would be appreciated, as I have searched the forum yet come up with nothing. Maybe I am searching the wrong keywords.

Thanks for the UK.

Roy.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HowTo start developing ISPConfig till Developers' Forum 18 25th April 2014 20:43
ispconfig together with other portal app Mr_Miyagi Installation/Configuration 2 24th March 2007 17:19
ISPConfig not reponding fbnewtz General 2 10th September 2006 14:27
fastcgi and php with ispconfig tosser Tips/Tricks/Mods 3 25th June 2006 21:01
Ispconfig doesn't start at boot? natewlew Installation/Configuration 2 25th June 2006 20:55


All times are GMT +2. The time now is 01:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.