Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Desktop Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 28th May 2007, 17:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Toriacht
segmentation error
core dumped
It seems the Beryl binaries don't work properly on your hardware. You could try to compile Beryl from the sources or from the source .deb packages (maybe easier).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
Toriacht (31st May 2007)
Sponsored Links
  #12  
Old 31st May 2007, 18:07
Toriacht Toriacht is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 7
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi Falko,

Thanks for all your replies. I think I'll just leave it for now...I'll wait till a later version of Beryl.

Thanks again,
Toriacht...
Reply With Quote
  #13  
Old 20th June 2007, 10:48
sheds sheds is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Beryl GPG key link broke

I've been following the instructions on the link below to install beryl on ubuntu feisty fawn:

http://www.howtoforge.com/ubuntu_fei...ryl_ati_radeon

It looks fairly simple, but i get stuck not on executing commands, but downloading the GPG key from the link the manual specifies. More in detail, this link:
wget http://ubuntu.beryl-project.org/root@lupine.me.uk.gpg -O- | sudo apt-key add -

I get the following error when executing that line:
Password:--02:27:04-- http://ubuntu.beryl-project.org/root@lupine.me.uk.gpg
=> `-'
Resolving ubuntu.beryl-project.org... 80.77.247.17, 82.140.42.54, 88.191.250.18, ...
Connecting to ubuntu.beryl-project.org|80.77.247.17|:80... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 404 Not Found
02:27:04 ERROR 404: Not Found.

From where do i get the key so that i can continue to install beryl?

Thanks in advance for the help.
Reply With Quote
  #14  
Old 21st June 2007, 16:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

The link's working for me. Maybe you made a typo?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #15  
Old 21st June 2007, 17:50
sheds sheds is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question

I copied the link as it is, i didn't type it. You don't get that error message i am getting? Weird!!! I swear i just copy the link that's on the manual, and paste it on the shell prompt, and that's what i get.
Reply With Quote
  #16  
Old 22nd June 2007, 13:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Yes, it's working for me.
Can you try the link in a browser?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #17  
Old 22nd June 2007, 18:55
sfxc13 sfxc13 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I used the HowTo guide and everything was working perfectly, until I did something stupid. I was trying to activat the s-video port on my laptop and enabled the ATI accelerated graphics driver in the restriced drivers menu. Now the Beryl icon load, and no errors are displayed, but none of the functions exist. I immediately disabled the ATI driver, but nothing changed. I then completely removed all beryl packages in synaptic package manager and reinstalled following the guide, however I still have the same problem. Any ideas?
Reply With Quote
  #18  
Old 23rd June 2007, 21:40
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by sfxc13
I used the HowTo guide and everything was working perfectly, until I did something stupid. I was trying to activat the s-video port on my laptop and enabled the ATI accelerated graphics driver in the restriced drivers menu. Now the Beryl icon load, and no errors are displayed, but none of the functions exist. I immediately disabled the ATI driver, but nothing changed. I then completely removed all beryl packages in synaptic package manager and reinstalled following the guide, however I still have the same problem. Any ideas?
Can you open a new thread for this? Otherwise this one'll get too confusing.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.