Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 18th June 2007, 15:05
melwood melwood is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Edling, Germany
Posts: 37
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Character encoding within ISPConfig

Hi,

there are a lot of post concerning character encoding, but they all seem to be about the "normal" apache webserver running on port 80.
I insatlled my server according the "perfect debian etch" Howto and after that installed ISPConfig. I added "AddDefaultCharset ISO-8859-1" and the "normal" site all work well now.
But I also have an character encoding problem within ISPConfig. All special characters like ä,ü, ect. are mixed up.

The encodeing of the ISPConfig HTML-pages is set to ISO-8859-1.

Is it possible that the german translation files are utf-8 encoded?

melwood

Last edited by melwood; 25th June 2007 at 11:49.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
utf-8 encoding of ispconfig web pages Kornik Feature Requests 3 27th August 2007 09:41
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 11:46
ISPconfig Default DB Character Set for Sites orasis Installation/Configuration 4 19th March 2007 16:57
MySQL character encoding Leszek Technical 1 2nd March 2007 14:22
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 16:16


All times are GMT +2. The time now is 16:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.