Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 15th June 2007, 12:14
jorge.gonzalez jorge.gonzalez is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Loadbalanced apache web server with sticky sessions

Hi all!

This is about Howto http://www.howtoforge.com/load_balan...proxy_balancer

It is supossed that, in byrequest mode, each request to main apache is switching between the two backend web servers and the session were still alive, isn't it? Then, why I have always been forwarded to the same backend apache? I mean, I tried with firefox, loged in wordpress testing app and, if I refresh page, then I'm again in the same backend web server. If I delete the cookie BALANCEDID then (maybe) the main apache forward me to the second backend server. What if backend apache is down? Does do failover?

If I try with konqueror (or other PC) then I am able to access to the other backend web server.

Then, the question is: Is the user always using the same backend web server and only the main apache switch between servers when there are different users?

Sorry for my bad english ;-)

thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LAMPS: Is it ok to run SMB on a Web Server? lightnb Server Operation 11 25th June 2007 22:57
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 17:04
550-The recipient cannot be verified email problem safoo Installation/Configuration 7 29th November 2006 19:55
Apache Web Forwaring mattbrown Server Operation 1 17th May 2006 15:42
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 17:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.