Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 8th August 2005, 00:31
bosei bosei is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Installation: in-putting your website

Hi, I am failing miserably with my 1st install of ISPconfig. When it gets to the part: Please enter the host name (e.g www) I put www.

When it gets to the part: Please enter the domain (e.g xyz.de), I want to know if this domain must physically exist. If so, should the previous entry about: ISPConfig web (e.g 192.168.0.1) be the external ip of that xyz.de ???

Please see below for some errors I am experiencing. Hope someone can shed some light.

########## INSTALLATION ##########

Preparing files. Please wait a moment...
All prerequisites are fulfilled.
Here we go...
Please enter your MySQL server:localhost
Please enter your MySQL user:root
Please enter your MySQL password:
OK
Please enter a name for the ISPConfig database (e.g. db_ispconfig):ispconfig^[[D^
Please enter a name for the ISPConfig database (e.g. db_ispconfig):db_ispconfig
Please enter the IP address of the ISPConfig web (e.g. 192.168.0.1):192.168.1.20
OK
Please enter the host name (e.g. www):www
Please enter the domain (e.g. xyz.de):netxonline.co.uk
ERROR: The URL is not reachable! The installation routine stops here!

-------------------------------------------------------------------------------------


Many thanks.

Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation Problem _InFeCtOr Installation/Configuration 5 8th August 2005 15:34
Creating website - nothing happens hagel Installation/Configuration 13 7th August 2005 18:12
Trouble with Installation. cjkeeme Installation/Configuration 3 3rd August 2005 18:46


All times are GMT +2. The time now is 07:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.