Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd November 2005, 12:04
Prompt Prompt is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Sep 2005
Location: Venezuela
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation ISPConfig - Install/Update deletes hostname from my domain from admin URL

Hi,

I have noticed when installing or updating ISPConfig, it will remove the hostname of my domain.

I explain:

my server name is hostrXXlXX.mydomain.com

ISPConfig configures "https://mydomain.com:81" and not https://hostrXXlXX.mydomain.com:81

I have noticed this is solved for admin interface, but it still remains for accessing toll packages. IE: phpmyadmin

Thank you
__________________
Prompt - www.prompt-ven.com
Cheap domains for resellers http://dominios.prompt-ven.com
Have your own front-end to sell domains.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd November 2005, 15:24
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,715 Times in 2,557 Posts
Default

Please set the correct FQDN in /home/admispconfig/ispconfig/lib/config.inc.php.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd November 2005, 17:40
Prompt Prompt is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Sep 2005
Location: Venezuela
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Which line?

Hi Falko,

I have checked out the file config.inc.php and only found 1 ocurrence of my server name:

$go_info["server"]["server_url"] = "https://myhost.mydomain.com:81";

The FQDN it's complete.

another glue?

Thank you
__________________
Prompt - www.prompt-ven.com
Cheap domains for resellers http://dominios.prompt-ven.com
Have your own front-end to sell domains.
Reply With Quote
  #4  
Old 22nd November 2005, 22:54
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,715 Times in 2,557 Posts
Default

You might have to change the server name in /root/ispconfig/httpd/conf/httpd.conf.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 22nd November 2005, 23:01
Prompt Prompt is offline
ISPConfig Developer
 
Join Date: Sep 2005
Location: Venezuela
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

done...

It works...

take it for next update

thank you.
__________________
Prompt - www.prompt-ven.com
Cheap domains for resellers http://dominios.prompt-ven.com
Have your own front-end to sell domains.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
question about hostname and domain Ovidiu Installation/Configuration 26 8th March 2006 10:56
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs pontifex HOWTO-Related Questions 2 26th October 2005 17:54
ISPConfig admin Password linuxuser1 Installation/Configuration 2 21st October 2005 13:38
What should hostname be? Lil'Brudder General 2 19th October 2005 10:08
Server Hostname and IPSConfig Lil'Brudder Installation/Configuration 2 14th October 2005 12:46


All times are GMT +2. The time now is 00:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.