Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th April 2007, 04:13
pyropoptrt pyropoptrt is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Jackson, MS, USA
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to pyropoptrt Send a message via Yahoo to pyropoptrt
Default Ubuntu 7 Perfect Install - Postfix With SMTP-AUTH And TLS Problem

I have gotten all the way to step 13 and installed the above components and run through the configuration.

I am getting this error at: telnet localhost 25

here's my output:
Trying 127.0.0.2
Connected to localhost
Escape character is '^]' .
Connection closed by foreign host.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th April 2007, 04:28
pyropoptrt pyropoptrt is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Jackson, MS, USA
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to pyropoptrt Send a message via Yahoo to pyropoptrt
Default

doing some more testing, connecting remotely to my lamp server I am successful via ssh, unsuccessful via telnet. Port scanning the computer i see the following the ports available 22 (ssh), 25 (smtp), 53 (domain)
Reply With Quote
  #3  
Old 27th April 2007, 04:40
pyropoptrt pyropoptrt is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Jackson, MS, USA
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to pyropoptrt Send a message via Yahoo to pyropoptrt
 
Default

nevermind guys, I am a dork. I went back and slowly walked through all the steps and made sure i didn't have any typos. Lo and behold; in /etc/postfix/main.cf I had this:

stmpd_tls_received_header = yes

should have been

smtpd_tls_received_header = yes
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SMTP Auth problems in Debian Etch w/ISPConfig fish3232 Installation/Configuration 11 30th March 2007 19:56
SASL and TLS problems with Postfix on Ubuntu fish HOWTO-Related Questions 13 7th October 2006 13:47
SASL AUTH with postfix on Sarge keulu Server Operation 6 31st August 2006 22:49
Can't send External Mail AndyF Installation/Configuration 7 8th August 2006 21:53
postfix auth problem (sasl) lerra Installation/Configuration 40 10th May 2006 23:36


All times are GMT +2. The time now is 18:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.