Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd April 2007, 09:24
solidstinch solidstinch is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig main page is blank!!

So I installed Ubuntu and ISPConfig using the guides found in this forum and everything went great. Just one weird problem---

When I try to access the ISPConfig url all it gives me is a blank page that says ISPConfig on the title. I viewed source on the page and it showed this:

<html>
<head>
<title>ISPConfig</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=login.php">
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">

</body>
</html>


what happened to the main page and how can I fix this??
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Main domain for ISPconfig jorge Installation/Configuration 2 23rd May 2006 06:11
Frequent blank page when first opening site? minezamac Installation/Configuration 3 1st May 2006 20:55
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 16:16
Email seemingly not working... Duplex Installation/Configuration 11 19th April 2006 15:48
Accessing the ISPConfig Web Page nformosa Installation/Configuration 1 9th September 2005 15:13


All times are GMT +2. The time now is 21:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.