Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 17th November 2005, 21:43
AZMel AZMel is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig configuration or ipcop firewall being the cause of trouble?

Hi,

I currently have IPCop 1.4.8 running with ISPConfig with the WebMail addon on the ORANGE network. I have ports 25 and 110 being forwarded from the firewall to ISPConfig. While I work from the Green network side I can connect to webmail with no trouble. Sending and Recieving E-mail through Thunderbird works fine.

When I try to connect to webmail from outside the network I can see firefox connecting first to the firewall then it tries to connect to ISPConfig (192.169.30.10) and fails. Connecting with Thunderbird I am able to recieve e-mails from ISPConfig. When I send E-mails it looks like it worked but the e-mail does not appear anywhere.

Is there something on the ISPConfig side that I need to change or on the firewall?

Thanks,
Mel

Last edited by AZMel; 17th November 2005 at 22:15.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IPCop falko Technical 24 28th April 2010 01:21
I need a suitable firewall. agul Server Operation 4 23rd November 2005 00:12
ISPConfig Firewall and no sense MyLinux General 7 9th September 2005 17:35
Firewall and ISPConfig MyLinux General 3 7th September 2005 09:36


All times are GMT +2. The time now is 10:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.