Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th March 2007, 22:40
lewis_saint lewis_saint is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 69
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default HTTPS site points to same directory as HTTP?

If I enable SSL on mydomain.com, how come the virtual hosts for http://mydomain.com and https://mydomain.com point to the same place?
How should I set it up so that users are prevented from accessing the 'secure content' insecurely?

Regards,

Lewis
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
directories in /home/admispconfig/ispconfig renamed? Spudchat General 10 12th April 2007 19:37
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
Help dnectom Installation/Configuration 5 15th June 2006 14:05
Mysterious Install Problem tgansert Installation/Configuration 5 9th May 2006 15:35
Update to 2.2.0 question brianetilley Installation/Configuration 10 4th March 2006 17:02


All times are GMT +2. The time now is 17:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.