#1  
Old 19th March 2007, 21:12
guybrush guybrush is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ubuntu 6.10 & vmware server

hello board!

i tried to install vmware server (latest by the moment - 1.0.2?) on ubuntu 6.10 on an amd64 with 4GB o´RAM...

everything went flawlessly but installing the following packages:

libc6-dev-amd64
lib64gcc1

afterwards, (i just ignored this), i got an error generated by vmware-install.pl:
Generating SSL Server Certificate

Unable to get the last modification timestamp of the destination file
/etc/vmware/ssl/rui.crt.

Execution aborted.


at that point my skills fail. can anybody point me to a solution please? i´m not that experienced to fix it myself.

thanks in advance
guybrush
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th March 2007, 07:37
sjau sjau is offline
Local Meanie
 
Join Date: Apr 2006
Location: Switzerland
Posts: 1,138
Thanks: 4
Thanked 52 Times in 48 Posts
Default

I think vmware may not run on 64bit...
Reply With Quote
  #3  
Old 20th March 2007, 09:07
guybrush guybrush is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

as stated in the official vmware forum it does...
Reply With Quote
  #4  
Old 20th March 2007, 10:10
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,450
Thanks: 813
Thanked 5,218 Times in 4,090 Posts
 
Default

It looks like you will ahve to install some 32bit packages on your 64Bit system to install vmware:

http://www.vmware.com/community/thre...32130&tstart=0
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
The Perfect Setup - Ubuntu 6.10 Server Question n74jw HOWTO-Related Questions 5 27th January 2008 12:14
Problem with VMWare Image for "The Perfect Setup - Ubuntu 6.10 Server (Edgy Eft)" hatsix HOWTO-Related Questions 8 5th March 2007 21:05
VMWARE PASSWORD for The Perfect Setup - Ubuntu 6.10 Server tanismezz Installation/Configuration 2 14th December 2006 20:30
VMWare Server Howto and Ubuntu Questions crudolphy HOWTO-Related Questions 11 25th July 2006 20:11


All times are GMT +2. The time now is 11:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.