Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th March 2007, 11:43
Xtreem1986 Xtreem1986 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 14
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Support Tickets - Email End User

Hey again guys!

I had a user enter a support request the other day, and was pretty surprised why a week later they hadn't followed my advice. Turns out, they hadn't realised that I'd replied to their support request because although it sent me an email telling me that someone had requested support, they were not emailed when I updated the request. Its one of those funny things I didn't notice for myself because I've never entered a support request! I have since tested and found that no email was sent when i updated my own support tickets.

Have I just missed something in my configuration, or does ISPConfig just not email the user concerned when their support requests are updated? Perhaps the user has to do something to let ISPConfig know their email address? I do always enter one in the email field when i create a new client. I've tried looking through the manual, but have found no info there.
__________________
http://www.amarus.co.uk
Debian Sarge User - ISPConfig 2.2.11
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! micko_escalade Installation/Configuration 35 30th March 2007 11:31
Install Error Alpha Installation/Configuration 9 6th April 2006 19:48
setup fails on debian 3.1 dtrumbower Installation/Configuration 7 7th March 2006 13:42
ISPConfig Failure on SuSe 9.3 gimhan90 Installation/Configuration 13 2nd February 2006 10:29


All times are GMT +2. The time now is 07:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.