Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11th November 2005, 13:21
Mahir Mahir is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: The Netherlands, Apeldoorn
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via MSN to Mahir Send a message via Yahoo to Mahir
Default mail problem

Hello i got little problem with my mail, everything on webmail is ok and working
but when i add the acount to Outlook and fill in the information i can receaive the mail that is no problem but when i wanne send a email i get a error:

The connection to the server has failed. Account: 'pop3.ermedia.nl', Server: 'smtp.ermedia.nl', Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Socket Error: 10060, Error Number: 0x800CCC0E

I have no clue where it goes wrong at al anyone has a idea maybe?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 09:27
Read but not send mail briggers HOWTO-Related Questions 24 7th April 2006 20:22
Mail Problem toyito Installation/Configuration 9 8th November 2005 19:15
internal domain error with mail matehortua Installation/Configuration 5 16th October 2005 19:31
saslauthd problem ... tmwtp Server Operation 11 16th October 2005 17:50


All times are GMT +2. The time now is 20:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.