Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th February 2007, 17:52
Wickity Wickity is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix/POP3/IMAP installation issue

I'm trying to follow the instructions from "The Perfect Setup - Debian Sarge (3.1) - Page 4" (http://www.howtoforge.com/perfect_setup_debian_sarge_p4)

When I enter the command:
Code:
apt-get install postfix postfix-tls libsasl2 sasl2-bin libsasl2-modules ipopd-ssl uw-imapd-ssl
I am getting:
Code:
Reading Package Lists... Done
Building Dependency Tree... Done
libsasl2 is already the newest version.
E: Couldn't find package uw-imapd-sll
db3196212:~# apt-get install postfix postfix-tls libsasl2 sasl2-bin libsasl2-modules ipopd-ssl uw-imapd-ssl
Reading Package Lists... Done
Building Dependency Tree... Done
libsasl2 is already the newest version.
Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.
The following information may help to resolve the situation:

The following packages have unmet dependencies:
  libsasl2-2: Conflicts: postfix (< 2.3.4-3) but 2.1.5-9 is to be installed
  libsasl2-modules: Depends: libsasl2 (= 2.1.19.dfsg1-0sarge2) but 2.1.22.dfsg1-8~bpo.1 is to be installed
E: Broken packages

I'm brand spanking new to this, so I have no idea where to go from here. I mean, that's why I'm following a howto. :-) Can anyone help me out? I guess something has a new dependency or something...
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Flash PLayer 9 Installation robertpolson Installation/Configuration 1 18th January 2007 09:15
Security Issue in Mailserver after ISPConfig installation bogdinator Installation/Configuration 8 31st October 2006 12:00
newbie ububtu 6.0.6 error PHP binary line 816 davidsky73 Installation/Configuration 8 17th September 2006 11:51
Installation Big issue OpenVZ VPS jbond007 Installation/Configuration 3 7th March 2006 19:40
ISPC install stops str2etboy Installation/Configuration 19 28th January 2006 07:18


All times are GMT +2. The time now is 23:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.