Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #19  
Old 27th February 2007, 14:56
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

Quote:
Doing this appears to make everything work... but only if I type "httpd -k start" ... Just starting the ISP config server doesn't make the httpd work...

Is that normal?
Thts what I have told you several posts above. You mixed up the ISPConfig httpd and the httpd that serves your websites. You have 2 httpd daemons in your setup and all the problems accurred because you added listen directives to the controlpanel httpd server for port 80 manually.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dspam planet_fox General 6 20th January 2007 18:42
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 05:19
jamed up my table borders?? Boon-Dog-Danny Installation/Configuration 5 23rd September 2006 16:12
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29


All times are GMT +2. The time now is 11:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.