Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 25th February 2007, 20:39
FeraTechInc FeraTechInc is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 136
Thanks: 3
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Can't enable SSL for sites in ISPConfig

I can't seem to get SSL working on my sites. I am trying to install ZenCart with SSL. However, when installed with SSL whe I try to log in I get an error code 11236.

Then when I try to enable SSL in the ISPConfig admin panel I can an error stating there already is a SSL certificate for this IP.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig Update and SSL disasm Installation/Configuration 3 12th October 2008 14:55
Another ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your sy hoopsx3 Installation/Configuration 2 29th January 2007 07:56
SSL Setup In ISPConfig asyadiqin Installation/Configuration 1 6th August 2006 13:18
SSL Request empty when create new SSL in ISPConfig steowimmy Installation/Configuration 10 13th July 2006 20:29
ISPConfig Failure on SuSe 9.3 gimhan90 Installation/Configuration 13 2nd February 2006 10:29


All times are GMT +2. The time now is 18:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.