Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 23rd February 2007, 11:03
martinfst martinfst is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Hilversum, The Netherlands
Posts: 880
Thanks: 1
Thanked 18 Times in 17 Posts
Send a message via MSN to martinfst Send a message via Skype™ to martinfst
Default

Just to add a little bit more salt.....
I noticed this on one of my servers today. One server was oke (with php4), a server with php5 had the same error and the fix as described worked. I tried to search the sources (svn) but I couldn't find where to look in svn://svn.ispconfig.org/ispconfig/trunk/

I have 2.2.9

Last edited by martinfst; 23rd February 2007 at 11:04. Reason: Nasty typo
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[error] an unkown filter was not added: PHP Arien Installation/Configuration 12 7th October 2006 14:17
upload fails with joomla CMS robd Installation/Configuration 7 19th July 2006 01:13
Can not access website after uploading brianetilley Installation/Configuration 21 11th January 2006 19:43
Sharedip Ivan Installation/Configuration 3 7th December 2005 15:36
Disable something in vhosts/Vhosts_ispconfig.conf Bruce Installation/Configuration 7 16th November 2005 09:11


All times are GMT +2. The time now is 14:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.