Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd February 2007, 04:19
ai_77 ai_77 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default SquirrelMail on IspConfig: Can't send

I recently installed squirrel mail on my server that is running IspConfig. For some reason I am able to recieve emails but none of the messages I send are ever recieved. Ispconfig is using Postfix and the server is on an Ubuntu distro. I am using sendmail in SquirrelMail and when I run the configtest.php script it says that everything is working fine, but the problem still persisits.

running telnet localhost says 220 domain.com ESMTP Postfix (Ubuntu)
I have a /etc directory but no /etc/hosts directory.

Does anyone have any ideas on how to fix this? Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot send email from OE through ISPconfig site tomd General 10 12th March 2009 06:05
squirrelmail and ispconfig munika Installation/Configuration 4 31st January 2007 21:01
ISPConfig send mail with quota warning!!! metaldrummer Installation/Configuration 23 12th January 2007 09:49
Squirrelmail and Serversidefilter with ISPConfig Schmickers Tips/Tricks/Mods 2 29th August 2006 20:34
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16


All times are GMT +2. The time now is 16:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.