Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 19th February 2007, 21:20
latcarf latcarf is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 215
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default openSuse10.2, ISPConfig, no PHP

Hopefully I have posted this in the right place now... previously I was trying to work through a problem here Transferring Hard Drive to new System.

Since my last post there I started from scratch with opensuse10.2 and the Perfect Setup for opensuse10.2. This time I did not perform the steps that indicated I would install ISPConfig at the end of the HowTo which I did not do. I loaded one of my sites and sure enough I was able to access PHP pages with no problems.

This leads me to believe that the issue is not with opensuse as some tried to convince me before. I don't believe the issue is with ISPConfig either, however I do believe there is something in the process of installing ISPConfig that is preventing my PHP pages from being accessed.

I like ISPConfig and would like to figure out why this is happening so I can continue to use it. :-) Since I reinstalled opensuse10.2 I don't have anymore of the files from the previous install. Still some information in the thread I linked above though.

Can we try to figure this out? It could be as simple as ISPConfig not setting my sites up under /srv/www/htdocs (I am thinking about the apache2 error log in the other thread... and that is where I loaded my site after this new install) but if that is the reason why didn't it? how do I fix it?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freebsd 6.1 support misterm Installation/Configuration 10 9th April 2009 09:29
Slightly Confused (DNS & Server Help) JohnnyBGoode Installation/Configuration 26 14th August 2007 09:54
VirtualHosts marra87 General 9 12th September 2006 04:09
fastcgi and php with ispconfig tosser Tips/Tricks/Mods 3 25th June 2006 21:01
Downgrade php5 to php4.4.2 llizards Installation/Configuration 4 13th March 2006 23:58


All times are GMT +2. The time now is 06:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.