Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 7th November 2005, 00:08
dmgeurts dmgeurts is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Netherlands
Posts: 26
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default mysql not working

Right I got my php and vhost thingy worked out then I find that info.php states that it hasn't got mysql while php4-mysql is installed and the site has it turned on in ispconfig. Any way I can troubleshoot this?

www.djerk.nl/info.php

'--without-mysql'


Should php.ini have mysql off globally? ";extension=mysql.so"

TIA

Last edited by dmgeurts; 7th November 2005 at 00:24.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Installation failing on mysql benkong2 Installation/Configuration 1 5th November 2005 01:24
Problem installing ISPConfig, then with MySQL... ctroyp Installation/Configuration 7 26th September 2005 17:37
MySQL issue during install of ISPConfig ricbax Installation/Configuration 4 16th September 2005 10:41
Mysql ejs Installation/Configuration 5 12th August 2005 08:01
MySQL Privileges mcfly Server Operation 4 26th May 2005 20:00


All times are GMT +2. The time now is 04:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.