Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 4th August 2005, 13:30
weedguy weedguy is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default apache user/group won't create directory

I installed ISPConfig on a Fedora Core 4 box. I followed all of the Fedora Core 4 installation instructions except that I installed all of the available packages. Everything is working great! However, I cannot get my PHP scripts to create a directory so that I can upload an image.

My PHP script attempts to make a recursive directory based on the date. First, the script creates a directory based on the year. This works correctly. The directory listing for the created directory shows:

[root@ddnsserver1 servadmin]# ls -Fl /home/www/web11/web/website/media/image
total 76
drwxrwxrwx 2 apache apache 4096 Aug 4 07:16 2005/

Next, the PHP script attempts to create a directory that is based on the name of the month inside of the directory that is created based on the year. Even though the permission bits show it has write set, I cannot get the script to create the directory.

These scripts have worked correctly on many different services. Furthermore, I have checked, using the Fedora Core 4 security panel, to make sure that SELinux and the firewall are off. The only firewall is the firewall that was installed with ISPConfig.

Can anyone offer some advice/help?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.